sluiten

Materiaal 2024: Callaway

din 23 januari

De Callaway Paradym Ai Smoke-familie van drivers is het resultaat van geavanceerde technologie, waaronder big data, machine learning en kunstmatige intelligentie. De focus ligt op het maximaliseren van efficiënte slagen en het minimaliseren van negatieve effecten. Het lichtere ontwerp, gemaakt van carbon composiet en titanium, verbetert de eigenschappen en biedt meer mogelijkheden voor aanpasbare gewichten.
De Paradym Ai Smoke-familie komt in vier modellen, elk ontworpen voor specifieke spelers.



De Max is het meest geschikt voor de meeste golfers, met een stabiele kop en een achtergewicht voor betere afstelling terwijl de Max D een anti-slice-bias heeft en een lager achtergewicht voor hogere launch.

De Max Fast is lichtgewicht met hoge launch en de Triple Diamond is gericht op spelers, met een laag spingehalte en aanpasbare gewichten voor spin en lanceerhoogte.

Met behulp van een fitting kan je het juiste model kiezen wat essentieel is voor het optimaliseren van elke golfer's potentieel.



Net als de "swing code" op de drivers is het clubblad van de Callaway Paradym Ai Smoke ijzers ontworpen met behulp van kunstmatige intelligentie voor specifieke swingsnelheden.
De standaard Ai Smoke is ontwikkeld voor meer afstand, terwijl de Ai Smoke HL is ontworpen voor gematigde swingsnelheden en meer vergevingsgezindheid.
De Ai Smoke Max Fast is lichtgewicht en ontworpen voor een hogere lancering ook bij de lagere swingsnelheden.



Elke variant heeft specifieke kenmerken, zoals dunner bovenrand en minimaal offset voor de Ai Smoke, een meer traditionele cavity-back vorm voor de Ai Smoke HL.
Om de langere ijzers te vervangen zijn in deze reeks ook hybrides verkrijgbaar.


Terug naar boven